Komentari

opcije.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Wirtschaft

    Samo naprijed O/M pozorno te citamo...
    Evo imam i ja jedno pitanje pitanje ostalim citateljima, a to je kako stojimo sa razumjevanjem (poslovnog) engleskog (neophodnog za pracenje cnbc-a)? Koliko se brzo mogu protumaciti pojmovi, kratice i brojevi koje vidimo na ekranu?
    Osobno, jucer sam izbrojao svega dvije-tri rjeci za koje nisam bio siguran u znacenje (pa sam pogledao u tfd.com) a ostalo sam sve mogao pohvatati in real-time.

    avatar

    02.05.2007. (09:37)    -   -   -   -  

  • felix...

    E ovo sam si dugo priželjkivao,ali sam mislio da je nemoguće prenijeti tvoja iskustva te vrste na blog i to još na smislen i edukativan način,a ne prepričavanje događaja.Svaka ti čast ako barem djelomično uspiješ te se nadam da ću te u tome slučaju jednoga dana nadmašiti.Nadmašiti zato jer je najbolji učitelj onaj čiji ga učenici nadmaše,jer nije dovoljno samo znati znanje i imati iskustvo.Puno teže ga je prenijeti drugima,a pogotovo onda kada naiđeš na nevjericu i nerazumijevanje te ipak nalaziš volju i strpljenje za nastaviti.Zato si ti poseban kao i tvoj blog.Tko ne vjeruje neka pokuša preko ovoga medija uspješno prenijeti najbanalnije znanje,kamo li iskustvo i vještinu,a kamo li temu opcija i trejdanja pa će se sam uvjeriti.Kada nakon svega toga čovjek naiđe na nerazumijevanje,pa čak i vrijeđanje,nije lako,pa bih molio "nevjerne tome" na razumijevanje jer ovo nije neki tehnički graf ili sistem.
    Pozdrav

    avatar

    02.05.2007. (14:36)    -   -   -   -  

  • Oglina spilja

    A evo konačno i mene.Ovo je već uputstvo kako svezati udicu.Pozdrav!

    avatar

    02.05.2007. (15:36)    -   -   -   -  

  • optionix

    svaka čast optionmaster!!! Pratim ovaj blog već neko vrijeme i jedva čekam slijedeći unos na temu trejdanja i tumačenja vijesti sa cnbc-a. Pitam se samo da li je moguće prenijeti takvo znanje u nekoliko ili više postova s obzirom da je takav način trejdanja po mom mišljenju isključivo vezan za dugogodišnje iskustvo kakvo ti nesumljivo imaš! ali poučen tvojim predhodnim postovima kojima i najkompliciranije stvari nama početnicima činiš prejednostavnima ili u najmanju ruku razumljivima, ne sumnjam da ćeš još jednom pronaći naćin :-). veliki pozdrav iz Rijeke.

    avatar

    02.05.2007. (16:32)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    Decki, ne znam ni sam DA LI JE I KOLIKO MOGUCE, to cete na kraju procijeniti VI, osobito ako pokusate to primijeniti u prakticne svrhe. Znam samo da cu POKUSATI i to prvenstveno nekako prenijeti SISTEMATIKU gledanja vijesti jer je to ono sto mozemo uopciti i primijeniti sutra i prekosutra. Samo ISKUSTVO VAM NA ZALOST NE MOGU PRENIJETI ali shvatio sam da je ovo polje moja SPECIJALNOST i da imam mozda onda OBAVEZU barem POKUSATI pa KOLIKO USPIJEM - USPIJEM! NAPOMINJEM da je potrebno VAS TRUD, ZALAGANJE i UPORNOST, bez koga to sve nece ici. Zamislite da ste poceli proucavati T/A i odustali nakon prvih "kompliciranih" grafikona ili objasnjenja.. ISto vrijedi i za ovo polje. UZ TO TREBALO BI NACI NEKU LITERATURU (od onih koji SPECIFICNO GOVORE O CNBCju) jer sam vidio da knjige sadrze i TUMACENJE SPECIFICNIH TV IZRAZA u koje se ja ne kanim upustati , barem ne sistematski jer je polje jezika (uz sve drugo) naprosto presiroko! Nadamo se da cete barem NESTO uspijeti ponijeti iz ove serije, toliko da napravite SET-UP i pocnete pratiti te vijesti (kad ih pratite) na drugaciji nacin nego kao Big Brother-a. POZDRAV I FALA NA PODRSCI

    avatar

    02.05.2007. (19:22)    -   -   -   -  

  • Bundy

    Podrška, naravno i moja! :)

    avatar

    02.05.2007. (20:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...